Bedrijfsfinancieringen

Intermediair voor bedrijfsfinancieringen in het MKB

Mastiek Finance is de expert in bedrijfsfinancieringen voor het MKB. Met een specialisme in de horeca is de afgelopen periode al een aantal successen geboekt. Maar ook ondernemingen in andere branches zijn gefinancierd met behulp van bemiddeling door Mastiek Finance.

Financieren van een MKB onderneming is de laatste jaren geen gemakkelijke opgave. Mastiek weet bij veel verschillende financiers welke bezwaren er kunnen zijn en helpt de ondernemer hierin. Vanaf het eerste gesprek over de plannen van de ondernemer tot het beoordelen van de verschillende offertes van financiers, begeleidt Mastiek Finance het gehele proces.

Een kredietaanvraag krijgt bij de verschillende financieringspartijen al een plus als er een intermediair bij betrokken is. De ondernemer laat zien dat de financiering belangrijk genoeg is en heeft hiervoor een expert aangetrokken. Financiers doen ook graag zaken met intermediairs zoals Mastiek Finance, omdat er in het voortraject al veel voorbereidend werk is gedaan en een analyse van de onderneming is gemaakt.

Door de vele mogelijkheden van financieren, is het belangrijk up-to-date te blijven. Dit doet Mastiek Finance door opleidingen te volgen, vakbladen te lezen en steeds in contact te blijven met financiers.

In Nederland zijn er al meer dan 100 professionele financieringspartijen actief, hoe kunt u als ondernemer weten welke de beste oplossing voor u heeft? Heeft u een financieringsvraagstuk? Aarzel niet en neem contact met ons op.