Diensten

Mastiek maken, dat is wat wij doen. Dat is wat een restaurant doet voordat het de deuren kan openen voor de gasten. Mastiek maken is een klassieke horeca term; is het bestek gepoetst? Staan de stoelen recht? Glimt het glaswerk? Zijn de financiën op orde? Dit zijn belangrijke zaken voordat het restaurant open kan.

Wil je een bedrijf starten? Wil je je bedrijf laten groeien? Loopt je bedrijf niet zoals je zou willen? Mastiek Finance helpt je!

Als je een goed idee hebt, maar je weet niet waar je moet beginnen, dan helpen we je met het opzetten van een goed bedrijfsplan. In sommige gevallen heb je al een bedrijfsplan, maar weet je niet of deze goed genoeg is om een krediet aan te vragen. Ook dan kunnen we je helpen. Zoek je een financiering voor bijvoorbeeld je restaurant of hotel, dan helpen we je met het zoeken van de juiste financiering.

Tarieven

De verschillende diensten hebben verschillende tarieven. Er wordt zowel met een uurtarief als met een ‘pakketprijs’ gewerkt. In veel gevallen is het voor jou als ondernemer prettig te weten waar je aan toe bent. Na een inventarisatie, zullen we een prijsopgave op maat aanbieden. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

contact

Wil je weten wat Mastiek Finance voor jouw onderneming kan betekenen?

Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak.

contact
Lees

Mastiek Messages:
Angela over de laatste trends.

Volg de ontwikkelingen in de branche.

Lees