Over Mastiek Finance

Mastiek Finance werkt in het verlengde van de ondernemer en biedt toegevoegde waarde ten aanzien van het zoeken naar een passende financiering en het doen van een financieringsaanvraag. Deze toegevoegde waarde zit in de brede kennis van het vak en de branche, in het eigen netwerk, maar vooral in de aanpak: hands-on, positief, oplossingsgericht, concreet en duidelijk zonder poespas.

Financieel advies voor de horeca

We richten ons op de financiële kant van het ondernemerschap en zijn met name gespecialiseerd in horeca-ondernemingen. Vooral de horeca heeft de laatste jaren moeite om plannen gefinancierd te krijgen. In de beginfase denken we graag mee over een gedegen bedrijfsplan, dit is de basis van het uitvoeren van je idee. Als er voor het realiseren van het plan een krediet nodig is, begeleiden we je bij het vinden van de juiste financieringsvorm. Dit kan bij banken zijn, maar ook bij minder traditionele financiers zoals investeerders en crowdfunders. Door het brede netwerk van Mastiek Finance kan je plan bij verschillende partijen worden gepresenteerd. Ook als je al langer een restaurant, café of hotel runt, kijken we graag mee in de financiële keuken. Hoe verloopt je winst- en verliesrekening? Zijn de personeelskosten in orde, hoe gaat het met de inkoop? Alles kan aan de orde komen om ervoor te zorgen dat je nog meer zakelijk succes behaalt. Als er fiscaal of juridisch advies nodig is, bevelen we graag één van de samenwerkingspartners aan.

Kernwaarden van Mastiek Finance:

vertrouwd | deskundig | open en eerlijk | volhardend in de aanpak

Angela Koster

Angela Koster heeft Mastiek Finance opgericht.

“Ik ben geboren in het jaar dat Nederland de WK finale tegen West-Duitsland net niet won. Ik ben gedreven en positief ingesteld. Ik geloof in mensen en laat me niet snel uit het veld slaan. Na een 20-jarige loopbaan bij de ABN AMRO bank vond ik het tijd worden voor mezelf te beginnen.

Bij de bank was mijn vakgebied Leisure, ik heb veel horecaondernemers voorbij zien komen, die door het gebrek aan een goed plan, geen financiering bij de bank hebben gekregen. Ik ben dan ook van mening dat als het plan goed doordacht is en het cijfermatig goed in elkaar zit, een financiering zeker te realiseren is. Ik ga je hierbij helpen. Door mijn pragmatische instelling schep ik duidelijkheid. Het vakjargon moet worden vertaald op een manier dat een ondernemer meteen snapt wat er wordt bedoeld.”

Partners

Mastiek Finance verzorgt zoveel mogelijk werkzaamheden in huis, het gaat hier vooral om de grote lijnen, de strategie en financieel advies en -ondersteuning. Deze werkzaamheden gaan voor horeca-ondernemers vaak gepaard met juridisch advies, fiscale ondersteuning en/of marketing- en communicatieadvies. In ons netwerk zitten veel partners met dergelijke specialisaties zodat je altijd op de juiste manier op weg geholpen wordt.