” Zo weinig tijd, mijn restaurant zit vanavond weer vol en ik moet ook de administratie nog doen! Daar zie ik elke week zo tegenop”. Geen paniek, er is hulp. Hoe je je administratie ook doet, handmatig, in een boekhoudpakket of op wat voor manier dan ook, ik kom je helpen. Wil je een efficiencyslag maken of het volledig uit handen laten nemen, ik weet raad. Natuurlijk maken we eerst kennis en wil ik weten waar je mee bent geholpen. Heb je koffie? Dan kom ik graag langs.

Veel horeca ondernemers hebben moeite met het goed bijhouden van de boekhouding. De bonnen liggen in de hoek of zitten nog in de mail. De accountant wacht op alle facturen om de BTW aangifte te kunnen doen en jij weet niet waar je moet beginnen. Focus op waar je goed in bent en laat je boekhouding en administratie door iemand anders doen. Wil je het niet uit handen geven aan je accountant en kan je medewerker het ook niet voor je doen? Schakel mij dan in, ik zorg niet alleen voor de correcte verwerking, maar ik zorg voor inzicht en overzicht. Zo weet je op reguliere basis hoe je ervoor staat, waar de kosten oplopen of wanneer je liquide middelen onder druk staan. Om goed te kunnen ondernemen en klaar te zijn voor de toekomst, is het noodzaak goed inzicht in je administratie te hebben.