Administratie en advies door Mastiek Finance

Heb je al goede voornemens gemaakt? Wil je je misschien meer focussen op je ‘core business’ en zaken uitbesteden waar je geen energie van krijgt?
Ook Mastiek ontwikkelt zich en kan steeds meer voor ondernemers betekenen. Het ontzorgen op financieel vlak is waar Mastiek voor staat, daarom een nieuwe dienst: een administratie dienst om meer financieel inzicht te geven aan de ondernemer. Wil jij als horeca ondernemer meer inzicht in je financiën? Mastiek Finance zorgt voor je administratie en voor inzicht en overzicht. Heb je groei ambities? Door het juiste inzicht en de beste adviezen kun je deze ambities waarmaken.

Groet,
Angela Koster-Halbesma

https://ondernemersplein.kvk.nl/administratie-uitbesteden-aan-accountant-of-boekhouder/

 

Voor wie?

De administratiedienst is voor alle ondernemers die zelf de administratie niet meer willen doen, te klein zijn om een administratieve kracht aan te nemen, en dit niet willen uitbesteden aan een administratie- of accountantskantoor.
Maar ook voor de ondernemer die nu alles bij zijn accountant heeft liggen, maar zelf te weinig vat op zijn cijfers heeft. Dit kan komen door het (ontbreken van) contact met de accountant of omdat er vertraging in de verwerking zit. Eigenlijk wil deze ondernemer meer inzicht in zijn cijfers, maar weet niet zo goed hoe dit realiseren.

 

Hoe werkt dit?

Mastiek zorgt voor inzicht in je cijfers. Door op locatie of op afstand met online toepassingen, je administratie te verwerken. Dit kan een dagdeel per week zijn of zoveel als dat er behoefte is. Het hieruit volgend adviesplan is de kers op taart. Samen met jou doorgrond ik je cijfers. Ik let hier met name op: omzet, kosten, marges en wellicht wel het allerbelangrijkste: je liquiditeitenstroom.

 

Met Mastiek Finance haal je niet alleen een financieel expert in huis, maar kun je de focus houden op hetgeen dat je het liefst doet. Met de juiste sturing op de cijfers zal je focus je nog meer gaan opleveren.

 

‘De cijfers zitten in mijn hoofd’ 

Dit is wat ik vaak hoor. Ondernemers weten over het algemeen wel wat de omzet is, maar wat houd je nu eigenlijk over? Kun je hierop sturen, zodat het misschien meer wordt? Jazeker! Als je bezig bent met de feiten, dan kun je sturen op je kosten en marges. Zo houd je de grip. Hoe vaak komt het voor dat je een factuur nog moet betalen, maar dat het niet zo lekker uitkomt met je bankrekening. Of dat het vakantiegeld of de BTW betaald moet gaan worden. Door met een liquiditeitsplan aan de slag te gaan, word je hierdoor niet meer verrast.

 

Administratie bijhouden is een noodzaak. Niet iedere ondernemer vindt dit een fijne klus, maar wil het wel in huis houden. Waar grotere bedrijven een controller in dienst hebben voor de analyse en de sturing, kun jij vanaf nu Mastiek Finance voor een aantal uur per week inhuren om je bedrijf meer financieel inzicht en overzicht te geven. Hoe fijn is het als je je medewerkers kunt aangeven dat er op concrete punten een efficiency slag behaald moet worden.

Periodiek bespreken we waar de kansen liggen om te groeien, waar je kosten kunt besparen, maar ook naar wat goed gaat en wat uitgebouwd kan worden. Zo gebruiken we je gerealiseerde cijfers om te groeien en om een stabiele en rendabele organisatie neer te zetten.
Ook maken we een liquiditeitsplan, zo weet je precies welke financiële middelen wanneer beschikbaar zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Onderneem met focus op de juiste zaken

Met een specialisme in de horeca branche kunnen horeca ondernemers met deze dienst nog meer focus houden op hun dagelijkse gang van zaken en de medewerkers laten doen waar ze goed in zijn.
Ondernemers in andere branches zijn natuurlijk ook welkom om van deze dienst gebruik te maken.

https://mastiekfinance.nl/over/

Tarief

Vanaf een tarief van € 50 excl. BTW per uur kunnen we al van start gaan met administratie en advies. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van complexiteit, grootte van de onderneming en natuurlijk de behoefte van de ondernemer. Neem contact op om een afspraak in te plannen.Tijdens het oriëntatie gesprek bespreken we de behoeften en de mogelijkheden, waarna een offerte op maat gemaakt wordt.